360test.nl

- Uw test laten begeleiden?
- Een testcenter met uw eigen merk?

Mail: info@360test.nl
Tel: 053 888 1955

matrix van camp

 

Test & Training

Wilt u alles uit uw team halen, dan is het tevens mogelijk om de test af te nemen en daar een training aan te koppelen. Deze trainingen zijn bedoeld voor zowel startende als bestaande teams die niet optimaal functioneren, meer uit hun samenwerking willen halen of hun ontwikkeling willen versnellen.

In onze trainers-pool hebben wij trainers die veel ervaring hebben met veranderprocessen in teams en organisaties en de theorie van de Matrix van Camp.

Voor een training maken wij altijd een maat-programma specifiek voor uw organisatievraag. Trainingen die aan de Matrix van Camp gekoppeld kunnen worden zijn:

  • Training TeamAspect - Teams die een expertise-boost willen krijgen op één aspect van samenwerken.
  • OpenTeam Training - Zelfstandige teams die hun eigen ontwikkeling willen faciliteren

Kom in contact met onze ervaren trainers en adviseurs en hoor wat wij voor u kunnen betekenen

 

Hulp bij veranderprocessen

Veranderprocessen zijn vaak erg complex en niet altijd wordt met alles of iedereen rekening gehouden. Het gevolg hiervan is dat een veranderproces mogelijk kan vastlopen.

Peter Camp ontwikkelde een matrix die helpt bij het kiezen van aangrijpingspunten, die helpt bij het rekening houden met uiteenlopende belangen en de veranderingsenergie in de juiste zaken weet te steken. Bij de test komen een negental aangrijpingspunten aan de orde.

  • Doel: Hulp bij het implementeren van veranderprocessen
  • Resultaat: energie steken in de juiste zaken
  • Methodiek: U vult de vragenlijst over uzelf in
  • Duur: 10 min per ingevulde test

360 graden Feedback, gratis test, tests, Teambuilding, Teamtrainingen, teamtests, testcentre, Belbin, Quinn, Groepsdynamica, samenwerken, Testsysteem, Valide, Betrouwbaar, Assessment, 360 graden Feedback, gratis test, tests, test software, Teambuilding, Heidagen, Teamtrainingen, teamtests, testcenter, testcentre, Leary, Belbin, Kolb, Groepsdynamiek, Groepsdynamica, samenwerken, Quinn, Testsysteem, Valide, Betrouwbaar, Assessment,  Handy


 

De Matrix van Camp afnemen

Wij kunnen de test t.b.v. de Matrix van Camp op drie manieren voor u faciliteren: