360test.nl

- Uw test laten begeleiden?
- Een testcenter met uw eigen merk?

Mail: info@360test.nl
Tel: 053 888 1955

team-o-meter

 

Test & Training

Wilt u alles uit uw team halen, dan is het mogelijk om een training aan een test te koppelen. Deze trainingen zijn bedoeld voor zowel startende als bestaande teams die niet optimaal functioneren, meer uit hun samenwerking willen halen of hun ontwikkeling willen versnellen.

In onze trainers-pool hebben wij trainers die veel ervaring hebben met corporate teambuilding.

Voor een training maken wij altijd een maat-programma specifiek voor uw organisatievraag. Trainingen die aan de Team-O-Meter gekoppeld kunnen worden zijn:

Kom in contact met onze ervaren trainers en adviseurs en hoor wat wij voor u kunnen betekenen

 

Werken aan teamontwikkeling, waar te beginnen?

Voor u weet welk specifiek teamaspect het team moet ontwikkelen om beter samen te werken, is van het belang inzicht te krijgen in welk stadium van ontwikkeling het team zich bevindt. Met deze test krijgt u dit stadium in beeld en ziet u welke teamaspecten (zoals resultaatgerichtheid, communicatie of autonomie) ontwikkeling behoeven teneinde het team te ontwikkelen naar een volgende fase. 

  • Gebaseerd op: Van Amelsvoort en Scholtes
  • Doel: Gericht kunnen werken aan teamontwikkeling
  • Resultaat: Een helder overzicht van de ontwikkelingsfase van het team dat concrete aanknopingspunten voor verbetering biedt.
  • Methodiek: Alle teamleden testen het team
  • Duur: 12 min per ingevulde test

360 graden Feedback, gratis test, tests, Teambuilding, Teamtrainingen, teamtests, testcentre, Groepsdynamica, samenwerken, Testsysteem, Teampotentie, Verbeterpotentieel, Van Amelsvoort, Scholtes, Valide, Leiderschapstests, Betrouwbaar, Assessment, 360 graden Feedback, gratis test, tests, Teambuilding, Teamtrainingen, teamtests, testcentre, Groepsdynamica, samenwerken, Testsysteem, Valide, Teamverbetering, verbeterpotentie, Van Amelsvoort, Scholtes, Leiderschapstests, Betrouwbaar, Assessment,

 


 

De Team-O-Meter test afnemen

Wij kunnen de test t.b.v. de Team-O-Meter op drie manieren voor u faciliteren: