360test.nl

- Uw test laten begeleiden?
- Een testcenter met uw eigen merk?

Mail: info@360test.nl
Tel: 053 888 1955

teamcompetentietest

 

Test & Training

Wilt u alles uit uw team halen, dan kunt u een training aan een test koppelen. Deze trainingen zijn bedoeld voor zowel startende als bestaande teams die niet optimaal functioneren, meer uit hun samenwerking willen halen of hun ontwikkeling willen versnellen.

In onze trainers-pool hebben wij trainers die veel ervaring hebben het trainen van (samenwerkings)compententies.

 

Voor een training maken wij altijd een maat-programma specifiek voor uw organisatievraag. Trainingen die aan de competentietest gekoppeld kunnen worden zijn:

Kom in contact met onze ervaren trainers en adviseurs en hoor wat wij voor u kunnen betekenen

 

Ontdek de belangrijkste teamvaardigheden voor uw afdeling

Een competentie is een combinatie van gedrag, vaardigheden en attitudes. Op de werkplek worden onder andere de volgende competenties onderscheiden: vasthoudendheid, flexibel gedrag, initiatief, inzet, ambitie, zelfontwikkeling, integriteit, discipline, organisatieloyaliteit, resultaatgerichtheid etcetera.

Welke samenwerkingsvaardigheden/ team skills zijn voor uw afdeling of organisatie belangrijk?
Met de competentiemanagementtest bepaalt u ze samen met de beleidsbepalers/ keyplayers die u zelf uitkiest. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen drie hoofdgroepen met competenties met een onderverdeling in twee subgroepen.

De teamvaardigheden test wordt vaak gedaan als eerste stap in een competentieonderzoek. Wanneer de belangrijkste competenties zijn vastgelegd en gekozen, kunt u een tailor-made onderzoek doen voor uw afdeling of organisatie om te onderzoeken hoe het met de gekozen competenties staat.

  • Doel: Inzicht in de benodigde competenties van uw afdeling
  • Resultaat: Input voor verder competentieonderzoek
  • Methodiek: Ieder teamlid vult de vragenlijst over zichzelf in en over minimaal twee andere teamleden
  • Duur: 4 min per ingevulde test
     

360 graden Feedback, gratis test, tests, Teambuilding, Teamtrainingen, teamtests, testcentre, Belbin, Quinn, Groepsdynamica, samenwerken, Competentiemanagement, Testsysteem, Valide, Betrouwbaar, Assessment, 360 graden Feedback, gratis test, tests, Teambuilding, Teamtrainingen, teamtests, testcentre, Belbin, Quinn, Groepsdynamica, samenwerken, Testsysteem, Competentiemanagement, Valide, Betrouwbaar, Assessment,

 


De Teamcompetentiestest afnemen

Wij kunnen de Teamcompetentiestest op drie manieren voor u faciliteren: