360test.nl

- Uw test laten begeleiden?
- Een testcenter met uw eigen merk?

Mail: info@360test.nl
Tel: 053 888 1955

teamontwikkeling met de g.r.p.i.-checklist

 

Test & Training

Wilt u alles uit uw team halen, dan kunt u een training aan de test koppelen. Deze trainingen zijn bedoeld voor zowel startende als bestaande teams die niet optimaal functioneren, meer uit hun samenwerking willen halen of hun ontwikkeling willen versnellen.

In onze trainers-pool hebben wij trainers die veel ervaring hebben met teamontwikkeling op basis van de theorie van GRPI.

Voor een training maken wij altijd een maat-programma specifiek voor uw organisatievraag. Trainingen die aan de GPRI test gekoppeld kunnen worden zijn:

Kom in contact met onze ervaren trainers en adviseurs en hoor wat wij voor u kunnen betekenen

 

Duidelijkheid en effectiviteit binnen uw team 

Een team gaat vaak aan de slag als er nog geen volstrekte duidelijkheid is over het einddoel. Vaak is de taak en rolverdeling labiel en regelmatig toevallig tot stand gekomen. Door samen te werken ontdekt men dat, en zal men dat proberen duidelijk te maken. Daardoor zal men ook gaan zien dat men anders moet werken en zal proberen de werkprocessen beter te organiseren. Deze discussies en afspraken zorgen er ook voor dat de interactie tussen mensen, hun betrokkenheid met elkaar en hun persoonlijke relatie wijzigt.

De GRPI kijkt naar de een viertal aspecten die het teamwerk kritisch bevragen: doelen, rollen, processen en interactie. Het creëert bewustwording van de teamleden rond hun individueel functioneren en het functioneren als team. Het is te gebruiken als regelmatig feedbackinstrument, maar ook als evaluatie na een bepaalde activiteit. Het kan vervolgens als ontwikkelinstrument worden gebruikt bij teamtrainingen.

  • Doel: Duidelijkheid en effectiviteit binnen uw team ontwikkelen
  • Resultaat: Inzicht in een viertal aspecten van teamwerk
  • Methodiek: Ieder teamlid vult de vragenlijst over het team in
  • Duur: 4 min per ingevulde test

 

360 graden Feedback, gratis test, tests, Teambuilding, Teamtrainingen, teamtests, testcentre, Groepsdynamica, samenwerken, GRPI, Testsysteem, Valide, Betrouwbaar, Assessment, 360 graden Feedback, gratis test, tests, Teambuilding, Teamtrainingen, teamtests, testcentre, Groepsdynamica, samenwerken, Testsysteem, Valide, Betrouwbaar, Assessment,


 

De GRPI test afnemen

Wij kunnen de GRPI test op drie manieren voor u faciliteren: