360test.nl

- Uw test laten begeleiden?
- Een testcenter met uw eigen merk?

Mail: info@360test.nl
Tel: 053 888 1955

roos van leary

 

Test & Training

Wilt u alles uit uw team halen, dan kunt u een training aan de test koppelen. Deze trainingen zijn bedoeld voor zowel startende als bestaande teams die niet optimaal functioneren, meer uit hun samenwerking willen halen of hun ontwikkeling willen versnellen.

In onze trainers-pool hebben wij trainers die veel ervaring hebben met (het trainen van) communicatie en interactie in teams en de theorie van de Roos van Leary.

 

Voor een training maken wij altijd een maat-programma specifiek voor uw organisatievraag. De training die aan de Roos van Leary gekoppeld kunnen worden is:

  • Training TeamAspect - Teams die een expertise-boost willen krijgen op één aspect van samenwerken.

Kom in contact met onze ervaren trainers en adviseurs en hoor wat wij voor u kunnen betekenen

 

Communiceren: Inhoud en betrekking

Het verbeteren van communicatie gaat niet alleen over de inhoud van de boodschap, het gaat (vooral) over de betrekking tussen de verschillende mensen. Met deze test krijgen de teamleden een helder (360graden) zicht op de stijl van communiceren. Daarbij levert deze test een handzame en praktische verbetersuggesties. Een complex onderwerp als communicatie teruggebracht tot makkelijk toepasbare dimensies als wij en ik gedrag en dominant en volgend gedrag. 

  • Gebaseerd op de Roos van Leary
  • Doel: Verbeteren van communicatie binnen het team
  • Resultaat: Inzicht in manier van interacteren in het team, volgens uzelf en volgens teamleden. Praktische adviezen om de eigen communicatie te verbeteren
  • Methodiek: Ieder teamlid vult de vragenlijst over zichzelf in en over minimaal twee andere teamleden
  • Duur: 8 min per ingevulde test
  • Meer informatie: casus

360 graden Feedback, gratis test, tests, Teambuilding, Teamtrainingen, teamtests, testcentre, Groepsdynamica, samenwerken, Roos, Leary, Testsysteem, Valide, Betrouwbaar, Assessment, 360 graden Feedback, gratis test, tests, Teambuilding, Teamtrainingen, teamtests, testcentre, Groepsdynamica, Roos van Leary, samenwerken, Testsysteem, Valide, Betrouwbaar, Assessment,

 De Roos van Leary test afnemen

Wij kunnen de test t.b.v. de Roos van Leary op drie manieren voor u faciliteren: