360test.nl

- Uw test laten begeleiden?
- Een testcenter met uw eigen merk?

Mail: info@360test.nl
Tel: 053 888 1955

verandertest op basis van de veranderkleuren van de caluwé

 

Test & Training

Wilt u alles uit uw team halen, dan kunt u een training aan een test koppelen. Deze trainingen zijn bedoeld voor zowel startende als bestaande teams die niet optimaal functioneren, meer uit hun samenwerking willen halen of hun ontwikkeling willen versnellen.

In onze trainers-pool hebben wij trainers die veel ervaring hebben met (het trainen van) verandering in teams.

Voor een training maken wij altijd een maat-programma specifiek voor uw organisatievraag. Trainingen die aan de Verandertest op basis van de veranderkleuren van De Caluwé gekoppeld kunnen worden zijn:

Kom in contact met onze ervaren trainers en adviseurs en hoor wat wij voor u kunnen betekenen

 

Vijf goede aanpakken van verandering in teams

Veranderkunde is een vakgebied dat zich bezig houdt met veranderingsprocessen: hoe ze verlopen, wat werkzame en niet werkzame interventies zijn, welke interventies het best passen bij welke veranderingen, onder welke omstandigheden ze werken en wat de gewenste competenties en houdingen zijn van de veranderaars.

De Caluwé onderscheidt vijf manieren van denken over veranderen. De vijf manieren van denken, elk getypeerd met een kleur, vertegenwoordigen de theorieën over veranderen die men kent.  Door de test af te nemen ontstaat een duidelijk visie op de manier van denken over het doorvoeren van veranderingen van uw organisatie.

  • Gebaseerd op: Leon de Caluwé
  • Doel: Inzicht verkrijgen in de voorkeuren bij het doorvoeren van veranderingen
  • Resultaat: Inzicht in de verandervoorkeur aan de hand van 5 veranderkundige paradigma’s
  • Methodiek: Zelfevaluatie (teamevaluatie is tevens mogelijk)
  • Duur: 8 min per ingevulde test

360 graden Feedback, gratis test, tests, Teambuilding, Teamtrainingen, teamtests, testcentre, Groepsdynamica, Veranderkleuren, De Caluwe, samenwerken, Testsysteem, Valide, Betrouwbaar, Assessment, 360 graden Feedback, gratis test, tests, Teambuilding, Teamtrainingen, teamtests, testcentre, Groepsdynamica, samenwerken, Veranderkleuren, De Caluwe, Testsysteem, Valide, Betrouwbaar, Assessment,

 


 

De Verandertest afnemen 

Wij kunnen de Verandertest op drie manieren voor u faciliteren: