360test.nl

- Uw test laten begeleiden?
- Een testcenter met uw eigen merk?

Mail: info@360test.nl
Tel: 053 888 1955

teamrollentest op basis van belbin

 

Test & Training

Wilt u alles uit uw team halen, dan is het mogelijk om een training aan de test te koppelen. Deze trainingen zijn bedoeld voor zowel startende als bestaande teams die niet optimaal functioneren, meer uit hun samenwerking willen halen of hun ontwikkeling willen versnellen.

In onze trainers-pool hebben wij trainers die veel ervaring hebben met (het trainen van) teamrollen op basis van de theorie van Belbin.

Voor een training maken wij altijd een maat-programma specifiek voor uw organisatievraag. Trainingen die aan de teamrollen op basis van Belbin gekoppeld kunnen worden zijn:

Kom in contact met onze ervaren trainers en adviseurs en hoor wat wij voor u kunnen betekenen

 

Leve het verschil! Breng uw team(rollen) beter in balans

Door zicht op uw eigen en andermans teamrol, krijgt het team beter zicht op en begrip voor (de noodzakelijke) verschillende rolpatronen binnen een team. Daarnaast levert deze test een advies gericht op het overschot of juist tekort aan bepaalde rollen, wat betekent dit voor de teamprestaties? Deze test is niet alleen geschikt voor het formeren van teams, maar juist ook voor het herkennen en benoemen van de rollen in een team dat al langer bij elkaar is. Deze rollentest is de aangepaste versie van Belbins teamrollen.

  • Gebaseerd op: Teamrollen van Belbin
  • Doel: verbetert inzicht in en begrip voor de verschillende rollen in een team
  • Resultaat: inzicht in uw eigen en andermans rolpatronen en totaalbalans van alle beschikbare en benodigde rolpatronen in uw team. Advies over mogelijke onbalans in teamrollen.
  • Methodiek: Ieder teamlid vult de vragenlijst over zichzelf in en over minimaal twee andere 
    teamleden
  • Duur: 5 min per ingevulde test 
  • Meer informatie: casus

360 graden Feedback, gratis test, tests, Teambuilding, Teamtrainingen, teamtests, testcentre, Belbin, Quinn, Groepsdynamica, samenwerken, Testsysteem, Valide, Betrouwbaar, Assessment, 360 graden Feedback, gratis test, tests, test software, Teambuilding, Heidagen, Teamtrainingen, teamtests, testcenter, testcentre, Leary, Belbin, Kolb, Groepsdynamiek, Groepsdynamica, samenwerken, Quinn, Testsysteem, Valide, Betrouwbaar, Assessment,  Handy

 De teamtest op basis van Belbin's teamrollen afnemen

Wij kunnen de teamrollentest op basis van de Teamrollen van Belbin op drie manieren voor u faciliteren: