360test.nl

- Uw test laten begeleiden?
- Een testcenter met uw eigen merk?

Mail: info@360test.nl
Tel: 053 888 1955

coachingsvaardighedentest

 

Test & Training

Wilt u alles uit uw team halen, dan kunt u een training aan een test koppelen. Deze trainingen zijn bedoeld voor zowel startende als bestaande teams die niet optimaal functioneren, meer uit hun samenwerking willen halen of hun ontwikkeling willen versnellen.

In onze trainers-pool hebben wij trainers die veel ervaring hebben met coach-de-coach trajecten en persoonlijke ontwikkeling.

Voor een training maken wij altijd een maat-programma specifiek voor uw organisatievraag. De training die aan de Coachingskills Inventory gekoppeld kan worden is:

  • Training TeamAspect - Teams die een expertise-boost willen krijgen op één aspect van samenwerken.

Kom in contact met onze ervaren trainers en adviseurs en hoor wat wij voor u kunnen betekenen

 

Verbeter uw coachingsvaardigheden

Coaching is een begeleidingsvorm waarbij de coach iemand helpt hoe hij zelf zijn persoonlijk functioneren kan verbeteren. Het is in feite: het leren bevorderen. Deze definitie kan zowel toegepast worden op het bedrijfsleven, de sport als het gezinsleven.

Met de ‘Coachingsvaardigheden test’ kunnen wij u helpen het zichtbaar maken van de coachingsvaardigheden die u bezit. Een goede volgende stap zou zijn om de zwakke punten aan te pakken om zo een betere coach te worden.

  • Doel: Inventariseren van coachingsvaardigheden
  • Theorie: de test is gebaseerd op de theorie van "Coaching for Commitment: Coaching Skills Inventory (CSI) Self", van K. R. Philips
  • Resultaat: Start voor een persoonlijk ontwikkeltraject
  • Methodiek: Ieder teamlid vult de vragenlijst over zichzelf in en over minimaal twee andere teamleden
  • Duur: 5 min per ingevulde test

360 graden Feedback, gratis test, tests, Teambuilding, Teamtrainingen, teamtests, testcentre, Belbin, Quinn, Groepsdynamica, samenwerken, Testsysteem, Valide, Coachingvaardigheden, Betrouwbaar, Assessment, 360 graden Feedback, gratis test, tests, test software, Teambuilding, Heidagen, Teamtrainingen, teamtests, testcenter, testcentre, Leary, Belbin, Kolb, Groepsdynamiek, Groepsdynamica, samenwerken, Quinn, Testsysteem, Valide, Betrouwbaar, Assessment,  Handy

 


 

De Coachingsvaardigheden test afnemen

Wij kunnen de coachingsvaardigheden test op drie manieren voor u faciliteren: